15 d’abril del 2013

Anime i Rol


El dissabte 13 d'abril vam celebrar les jornades d'anime i Rol a l'Aula de cultura de Sant Josep, el centre neuràlgic de Necronomicon's.

Vam começar a una hora prudent per no haver de matinar que fa molta mandra essent dissabte! Tot i que erem poquets ens vam deleitar amb un clàssic de l'anime: Vent d'amnèsia. Vuitantera total, no li falten les filosofades, el sexe intergalàctic i l'acció.

Després de dinar ens van fer demostracions del joc de cartes d'Anima, que guanya si es juga amb més de dos jugadors i de Kanji Battle.






Mentre un grup jugava a Hengeyokai, aventures orientals de Werewolf els altres feiem un betatest de J-16, un sistema nou que ha el·laborat el nostre company del club Clon01. Es va visonar Jin-Roh i el públic en general va quedar força content amb la cinta de Mamoru Oshii.






Després del sopar vam veure Summer Wars i vam riure una estona. També va haver-hi temps per jugar al Catan Far-west i a Andor, ambdós jocs de taula.




En resum, un dia tranquil amb força activitats compartides amb els amics. Moltes gràcies per participar!!

3 comentaris:

  1. Mil gracias a todos los que jugasteis la Alpha-test de J16. El proximo dia de anime probamos la Beta :D

    Por cierto Clon01 se escribe juntico, y ya que estoy duvulgando se pronuncia /klonzerouno/ con el acento (que no tilde) en la u.

    Un aplauso para la organizadora!

    ResponElimina
  2. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina