29 de setembre del 2013

Event de la Societat Pathfinder Barcelona a Necronomicon's

El dissabte 28 de setembre Necronomicon's conjuntament amb la Societat Pathfinder Barcelona vam realitzar l'event més important que s'ha organitzat fins ara a Catalunya i a la resta d'Espanya de la Pathfinder Society.

Pels que no coneixeu el tema i simplificant-ho molt, es tracta d'unes jornades on es juga exclusivament i de manera organitzada en una societat a nivell mundial al joc de rol Pathfinder de Paizo. 


Aquí tenim el nostre Venture-Lieutenant fent explicacions.
















Tot i les dificultats tècniques i logístiques degut a la inundació del nostre local, el Centre Cultural Sant Josep, es va portar a terme l'activitat amb un gran èxit. Vam oferir 8 taules de joc al matí i 8 més durant la tarda, que van significar unes 9 hores de joc i més de 50 persones participant-hi. Es van repartir Boons, un sucós personatge Ifrit pels màsters i diferents avantatges pels PJs. També vam repartir premis cedits per Devir.


Aquí el  Venture Captain fent-nos de màster.



Un parell de membres de Necronomicon's


Durant tot el dia vam tenir un stand de Area Distribuciones on vam poder comprar figuretes de plom i de plàstic a molt bon preu.








L'experiència va ser molt positiva per tots així que esperem poder tornar a fer unes jornades com aquestes en breu. Us hi esperem!

1 comentari: