Tastets lúdics de Necronomicon's


Salutacions a totes les ànimes frikis de l'Hospitalet i de més enllà!

Després de tres anys pandèmics, en Necronomicon's tornem a la càrrega i ho volem celebrar oferint-vos els nostres Tastets lúdics de Necronomicon's, unes petites jornades mensuals amb partides de rol per a novelles i la nostra ludoteca oberta, entre altres activitats.

Vols introduir-te en el fantàstic món dels jocs de rol? O tal vegada t'agradaria provar algun joc de taula? Vine als Tastets!

Quan serà aquest desplegament gastronòmico-lúdic? Principalment, el tercer divendres de cada mes, en horari de 16'30h a 20'30h. I el lloc? Com no podria ser d'altra manera, al Centre Cultural Sant Josep, on tenim la nostra seu.

Aquí teniu les sessions previstes:

  • 17 de febrer
  • 21 abril, especial Sant Jordi
  • 19 maig
  • 21 juliol
  • 15 setembre
  • 17 novembre
  • 15 desembre, especial Nadal

A més a més, si teniu algun suggeriment d'activitat com fer alguna demostració o dirigir alguna partida de rol, escriu-nos a clubnecronomicons@gmail.com i conta'ns la teva proposta.


Informació important

Les sessions depenen de la disponibilitat del centre, així com de l'organització de Necronomicon's per la qual cosa poden patir canvis d'última hora.

Les persones menors de 16 anys han de venir obligatòriament amb la persona adulta responsable, qui deurà inscriure's igualment com a persona participant de l'esdeveniment. L'organització no es fa responsable dels infants abandonats.

Us recordem que som una associació lúdica sense ànim de lucre les integrants de la qual realitzem les nostres activitats de manera voluntària. Gaudim d'activitats lúdiques alternatives com els jocs de rol i de taula i volem compartir les nostres aficions com a activitats socials i culturals que són, però en cap cas ens farem càrrec d'allò que no puga'm assumir. Això inclou la cura i l'entreteniment d'infants, doncs no som un espai d'esbarjo ni una escola-bressol.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada