13 d’octubre del 2017

Necrocon’17 XXV Aniversari


Cartel Necrocon 2017 (@Cris Tapia)

Un altre any ja estan aquí, les Necrocon, però aquesta vegada és especial ja que és el nostre XXV Aniversari. Així que us esperem els propers 27, 28 i 29 d'octubre a la nostra seu, Centre Cultural Sant Josep, situada a l'Av. Isabel la Catòlica, 32, a l'Hospitalet de Llobregat 

Els horaris seran els següents: 

  • Divendres 17:00 - 22:00 H
  • Dissabte 10:00 - 00:00 H 
  • Diumenge 11:00 - 20:00 H 

Hi haurà partides de rol de la Crida de Cthulhu, Cultos Innombrables, Pequeños Detectives de Monstruos, Hitos, Aquelarre, Hombre Lobo, Vampiro: Edad Oscura, Torg, i moltes més. 

Com és habitual la nostra ludoteca també estarà a disposició de tothom qui vulgui, ja sigui per provar algun joc de taula entre partida i partida o simplement perquè us ve de gust.


BattleTech



Com ja és tradició durant els 3 dies hi haurà BattleTech a les Necrocon, el divendres es faran partides d'iniciació, el dissabte s'organitzarà un torneig i el diumenge una megapartida.


Blood Bowl



Aquest any com a novetat alguns dels entrenadors de la Blood Bow L'Hospitalet faran demostracions de Blood Bowl per aquelles persones que vulguin provar el joc.


Sociedad Pathfinder Barcelona



El dissabte la Sociedad Pathfinder Barcelona vindrà a fer diverses partides en torns de matí i tarda. A més amb motiu de la sortida de Starfinder també faran algunes partides de demostració.
No us oblideu d'emplenar el formulari (només per a les partides de Pathfinder; no és necessària la inscripció per a les partides de Starfinder).


Torneig de Jocs de Taula



El dissabte de les 17:00 a les 20:00 H els companys i companyes de l'ALC Stronghold montaran un Torneig de Jocs de Taula. Caldrà inscripció previa, que es farà al mateix recinte de les Necrocon'17 des del divendres.


Softcombat



El dissabte i el diumenge pel matí Softcombat Barcelona Events faran demostracions per a tots els que vulguin provar aquest esport.


Activitats per als peques



Els més petits també podran gaudir de les Necrocon'17 amb jocs com: Pequeños Detectives de Mosntruos, Virus, Mascotas o Hop-Hop-Hop


Activitats especials XXV Aniversari

I per últim i no menys important, aquest any hem organitzat alguns esdeveniments per a commemorar el nostre XXV Aniversari.

Rol en viu i Sopar de germanor


 Dinner at Haddo House, Alfred Edward Emslie


El dissabte a la nit a partir de les 21:00 hi haurà un sopar de germanor durant el qual també farem Necro Victorian Embassy, un rol en viu de caire lovecraftià ambientat als EEUU durant l'Època Victoriana pel qual cal inscripció prèvia (per inscriure’s només heu de clickar sobre el títol), i que començarà una hora abans a les 20:00 H.


Es tracta d'un sopar de gala per donar a conèixer al món la nova capital del nou estat d'Estats Units, Boise, capital d'Idaho. No serà, però, una vetllada gens normal, hi haurà assistents de diferents parts del món, amb diferents interessos i objectius. En conjunt, serà una oportunitat única de començar de nou per molta gent, donar força als seus projectes o invertir per multiplicar els guanys de les seves empreses en aquest racó quasi verge del nord dels nous Estats Units. Quins seran els esdeveniments que marcaran les actuacions de colons, nadius i estrangers?


Al sopar us podeu apuntar a partir del divendres fins a primera hora de la tarda del dissabte. Per a participar al rol en viu us heu d'inscriure mitjançant el formulari.

Necrolimpíades


I just abans del tancament, el diumenge tarda, es faran les Necrolimpíades en substitució del nostre habitual concurs “d'habilitats”.

Gots XXV Aniversari



A més, per celebrar-ho també disposarem d'uns gots commemoratius que hem fet per a l'ocasió.

Patrocinadors


Dungeon Marvels ens patrocinarà els premis en forma de xecs per bescanviar a la botiga.



L'editorial Nosolorol ens ha fet arribar alguns dels seus jocs perquè sortegem entre els i les assistents.




Així com HT Publishers que també ens ha enviat jocs perquè els sortegem.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada