Agenda d'activitats


El calendari d'activitats per a aquest 2023 és el següent:

Semillas de Necro (dissabte 4 de març, de 10h a 22h): Jornada amb jocs de rol, ludoteca oberta, torneig de Battle Tech, demostració del joc Arkham Horror: El juego de cartas, i alguna altra sorpresa més.

Retrocon (dissabte 17 de juny, de 10h a 22h): Jornada temàtica amb jocs de rol "antics" (editats en la seva versió original abans de l'any 2001).

Cap de setmana temàtic Battle Tech (cap de setmana del 8 i 9 de juliol): Torneig i demostracions del wargame Battle Tech.

Necrocon'2023 (cap de setmana del 20, 21 i 22 d'octubre; per verificar espai). Les nostres tradicionals jornades amb jocs de rol, ludoteca oberta, torneig de Battle Tech, concursos, sortejos... I molt més!


Activitats [ir]regulars

Aquest any us oferirem els Tastets lúdics de Necronomicon's, una tarda de divendres al mes en horari d'obertura del centre amb partides de rol i ludoteca oberta.

A més a més, dimecres i divendres a la tarda fem quedades de jocs de taula i partides de rol. Aquestes activitats, no obstant, queden subjectes a la disponibilitat de les organitzadores, per la qual cosa us recomanem que ens pregunteu amb un mínim de 24 hores d'antelació al nostre correu-e (clubnecronomicons@gmail.com).


Miniatures i wargames

Els divendres a la tarda tenim sessions de Battle Tech. A més a més, estem preparant tallers de pintar miniatures (en breu més informació).


Calendari

Podeu consultar el nostre calendari per a seguir la nostra activitat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada