Actualització de dades de sòcies

Necronomicon's celebra aquest 2023 els seus 30 anys com a associació. Des d'aquelles primeres jornades a l'espai Tecla Sala, ha passat un munt de gent per les nostres taules de joc. Algunes persones s'han quedat amb nosaltres, altres van apareixent en la mesura del seu temps lliure i hi han d'altres que, per qüestions de la vida, ja no hi són.

Els procediments i les tecnologies de comunicació han canviat ens aquestes darreres dècades i es fa necessari actualitzar les dades de les quals disposem al nostre llibre de registre per a poder comunicar-nos d'una manera eficient amb totes aquelles persones que formen l'associació. Endarrere han quedat els temps en què enviàvem missives postals i ara la comunicació es realitza per mitjans digitals.

Després de diferents intents de creació de llistes de correu electrònic, ens adonem que fa un munt de temps que no actualitzem les dades de contacte per la qual cosa no podem comunicar-nos amb totes vosaltres. Per això, des de la Junta de l'Associació Lúdica Necronomicon's demanem que, aquelles persones que voleu continuar en contacte amb l'associació de manera ordinària, actualitzeu les vostres dades mitjançant el següent formulari:


FORMULARI D'ACTUALITZACIÓ DE DADES


Avís important

La llei de protecció de dades ens obliga a anar amb cura per a protegir la vostra intimitat. Aquest formulari, emparat en la Llei de Protecció de Dades, inclou camps per a actualitzar les dades de contacte així com altra informació estadística amb la finalitat de conèixer millor les persones què formem part de l'associació i fer-nos una idea de les necessitats que tenim com a associació lúdica.

El període per a respondre el formulari d'actualització de dades és des de l'11 d'abril a l'11 de maig de 2023. No emplenar el formulari no afectarà a la condició de persona sòcia i es podrà acudir a la seu per a poder actualitzar les dades en qualsevol moment.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada