Qui som

Associació Lúdica Necronomicon´s, o Necronomicon's, som una associació sense ànim de lucre de l'Hospitalet de Llobregat formada a l'octubre de 1992, tot i que no va ser fins l'estiu de 1993 que vam fer les primeres jornades a l'espai Tecla Sala.
Com associació lúdica, el nostre objectiu principal és difondre i promoure les diferents tipologies d'oci alternatiu, en especial els jocs de rol i l'activitat lúdica. Mitjançant aquesta activitat, la nostra entitat busca facilitar la relació interpersonal.

Entre altres activitats, celebrem diferents dies temàtics dedicats al rol i altres jocs al llarg de tot l'any, en col·laboració amb altres associacions de l'Hospitalet o amb altres grups lúdics. I, com no, tots els anys celebrem les Necrocon, les nostres jornades.

Si voleu contactar amb nosaltres, ens podeu escriure a la direcció de correu electrònic clubnecronomicons@gmail.com. I també estem a Facebook, Twitter, i Instagram.

Si voleu jugar a rol, provar algun joc o estar una estona entre frikis, veniu a veure'ns!
Ens podreu trobar els divendres de 19'00 a 21'00 al Centre Cultural Sant Josep (avinguda Isabel la Catòlica, 32, L'Hospitalet de Llobregat), ven prop de l'estació de tren i el centre comercial La Farga.