22 de setembre del 2015

Necrocon'15

Necrocon 2015

©ALEXKONSTAD
El cartell es llegeix de baix a dalt (coses del boig del dissenyador)

Com cada any celebrem les nostres jornades anuals, les Necrocon. Aquest any seran propers 23, 24 i 25 d'octubre, com sempre a la nostra seu, Centre Cultural Sant Josep, ubicat a l'Av. Isabel la Catòlica, 32, a l'Hospitalet de Llobregat.

Els horaris seran els següents:

Divendres 17:00 - 22:00 H
Dissabte 10:00 - 00:00 H
Diumenge 11:00 - 20:00 H


Hi haurà partides de rol de la Crida de Cthulhu, D&D 3.5, Mouseguard, Cultos Innombrables, Hitos, Esoterroristas, Cat: a Little Game about a Little Heroes, Transformers, Conan, Fate, Vampiro: La Mascarada, Dungeon World, Star Wars D20, DragonLance 3ª ed. , Pathfinder (partides d'iniciació) i moltes més.

I com sempre la nostra ludoteca estarà a disposició de tothom que vulgui, ja sigui per provar algun joc de taula entre partida i partida o simplement perquè us ve de gust.


Sociedad Pathfinder Barcelona




Un altre any la Sociedad Pathfinder Barcelona ens oferirà la possibilitat d'explorar Golarion, en dos torns de matí i tarda el dissabte 24. En breu es penjarà el formulari d'inscripció.

Campeones de Verne




El diumenge tindrem partides de demostració de Campeones de Verne de la mà del seu creador Carlos Plaza Calzada.


BattleTech





Com ja és tradició, el dissabte tindrem un torneig de BattleTech, així com partides d'iniciació divendres i diumenge.


Torneig de Formula D




Com el darrer any tindrem un torneig de Formula D, aquesta vegada serà el dissabte 24.


Col.laboradors



La botiga Freegame, situada al C/ Numància, 5, de la nostra ciutat, ens farà xecs per poder bescanviar pels diferents jocs que té al seu stock.


L'editorial Nosolorol que ens ha proporcionat alguns dels seus jocs de rol per sortejar entre els assistents a les Necrocon'15


MOMminiatures que ens ha fet arribar algunes de les seves miniatures, també per sortejar-les entre els i les que vingueu.

1 comentari:

  1. ¿A que hora sobre la tarde empiezan aproximadamente las partidas de rol? es que no se a que hora ir para que no sea ni muy pronto ni muy tarde

    ResponElimina