4 de octubre de 2018

Necrocon 2018Un any més les tenim aquí: les nostres jornades Necrocon!

Una oportunitat per a tornar a treure la pols dels daus envoltats de bona companyia. Així que us esperem els propers 26, 27 i 28 d'octubre a la nostra seu, el Centre Cultural Sant Josep, situada a l'Av. Isabel la Catòlica, 32, a l'Hospitalet de Llobregat

Els horaris seran els següents:
  • Divendres 26: de 17:00 - 22:00 H
  • Dissabte 27: de 10:00 - 00:00 H 
  • Diumenge 28: de 11:00 - 20:00 H 

RolCom és habitual, hi haurà partides de rol de la mà dels nostres directors i directores, especialitzats en trames pintorescament escabroses, rocambolesques i tentaculars!

Ludoteca


Com no, podreu comptar amb la nostra ludoteca, que estarà a disposició de tothom qui vulgui, ja sigui per provar algun joc de taula entre partida i partida o simplement perquè us ve de gust.
A banda, durant les jornades tindrem demostracions de diferents jocs de taula.

Battletech


Un dels jocs que no pot faltar a les nostres jornades, Battletech!
El divendres es faran partides d'iniciació i avançades, el dissabte s'organitzarà un torneig i el diumenge un esdeveniment Alpha Strike.

Sociedad Pathfinder BarcelonaEl dissabte la Sociedad Pathfinder Barcelona vindrà a fer diverses partides en torns de matí i tarda. A més amb motiu de la sortida de Starfinder també faran algunes partides de demostració.
No us oblideu d'emplenar el formulari que podreu trobar al Facebook de la Sociedad.

Altres activitats

Pareu atenció a les xarxes socials, on anirem anunciant les diferents activitats. O, molt millor, veniu directament a les jornades i deixeu-vos sorprendre!
Igualment, si voleu col·laborar amb nosaltres, només ens heu d'escriure al correu (clubnecronomicons@gmail.com) amb la vostra proposta ;) 

No hay comentarios:

Publicar un comentario