4 d’octubre del 2018

Necrocon 2018



Un any més les tenim aquí: les nostres jornades Necrocon!

Una oportunitat per a tornar a treure la pols dels daus envoltats de bona companyia. Així que us esperem els propers 26, 27 i 28 d'octubre a la nostra seu, el Centre Cultural Sant Josep, situada a l'Av. Isabel la Catòlica, 32, a l'Hospitalet de Llobregat

Els horaris seran els següents:
  • Divendres 26: de 17:00 - 22:00 H
  • Dissabte 27: de 10:00 - 00:00 H 
  • Diumenge 28: de 11:00 - 20:00 H 

Rol


Com és habitual, hi haurà partides de rol de la mà dels nostres directors i directores, especialitzats en trames pintorescament escabroses, rocambolesques i tentaculars!
Entre altres jocs, podeu trobar partides de Star Wars, Sangre y honor, Dread, El Resurgir del Dragón, Vampiro: La Mascarada, Dungeons & Dragons, i Aquelarre.

Ludoteca


Com no, podreu comptar amb la nostra ludoteca, que estarà a disposició de tothom qui vulgui, ja sigui per provar algun joc de taula entre partida i partida o simplement perquè us ve de gust.
A banda, durant les jornades tindrem demostracions de diferents jocs de taula.

Battletech


Un dels jocs que no pot faltar a les nostres jornades, Battletech!
El divendres es faran partides d'iniciació i avançades, el dissabte s'organitzarà un torneig i el diumenge un esdeveniment Alpha Strike.

Sociedad Pathfinder Barcelona



El dissabte la Sociedad Pathfinder Barcelona vindrà a fer diverses partides en torns de matí i tarda. A més amb motiu de la sortida de Starfinder també faran algunes partides de demostració.
No us oblideu d'emplenar el formulari que podreu trobar al Facebook de la Sociedad.

Rol Online. O como sobrevivir en tiempos de sequía rolera



Cansats de perseguir als vostres companys de joc? Marejats de tant fer malabarismes amb les vostres agendes? Farts de gastar-vos els quartos per a anar a l'altra punta del món per una partideta?
El nostre amic Román, més conegut a Youtube com a Turbiales, ens parlarà en aquesta xerrada sobre els diferents problemes per a mantindre el vici roler al llarg del temps i com, mitjançant la tecnologia actual, podem minimitzar-los.

[ACTUALITZACIÓ] Tindrà lloc el dissabte 27, a les 17h de la tarda.

Demostracions d'ALC Stronghold



Els nostres amics d'ALC Stronghold repeteixen novament amb nosaltres! Aquest any ens han preparat demostracions dels jocs Catan: Juego de Tronos i Sagrada.
A banda, també han preparat algunes partides de rol per als més petits (i no tant petits) juntament amb el detectiu més famós del Barcelonès, el Detective Papaya!

Patxanga de Blood Bowl



El diumenge tindrem un espai a disposició de tots els aficionats a aquest espectacular joc. Podeu jugar partits, comentar anècdotes, presumir d'equips i conèixer a altres jugadors.

Altres activitats

Pareu atenció a les xarxes socials, on anirem anunciant les diferents activitats. O, molt millor, veniu directament a les jornades i deixeu-vos sorprendre!
Igualment, si voleu col·laborar amb nosaltres, només ens heu d'escriure al correu (clubnecronomicons@gmail.com) amb la vostra proposta ;) 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada