Semillas de Necro

Estàvem desitjant una jornada, i aquí tenim les...

Semillas de Necro

Per a treure'ns l'espineta de no poder celebrar les Necrocon l'any passat, hem preparat una petita jornada amb jocs de rol, jocs de taula, BattleTech, demostracions d'Arkham Horror, i altres sorpreses.

Apunteu la cita a les vostres agendes: dissabte, 4 de març, de 10h a 22h, al Centre Cultural Sant Josep (avinguda Isabel la Catòlica, 32, l'Hospitalet de Llobregat).


Torneig de BattleTech

BattleTech és ja una tradició a Necronomicon's i durant la jornada tindrem torneig d'aquest wargame.


Ludoteca

Durant tota la jornada, i de la mà de les nostres amigues de El Dado Dorado, tindrem ludoteca disponible per a totes aquelles persones que vulguin jugar a jocs de taula.

A més a més, al matí hi haurà demostracions d'Arkham Horror a càrrec de NinSei, on podreu aprendre les regles bàsiques d'aquest joc de cartes jugant la partida d'iniciació.


Partides de rol

Els jocs de rol no poden faltar en unes jornades de Necronomicon's, així que tenim una petita mostra d'aventures per oferir-vos.


El Retorno de la Magia

El Rey Brujo ha muerto, y la prohibicion de utilizar la magia por hechiceros y magos ha finalizado. Seras tú uno de ellos que vuelve a salir de su escondite, o serás un guerrero ávido de conseguir objetos mágicos que otros dejaron olvidados. Nuevos aventureros se enrolan en nuevas misiones que les daran prestigio y dinero.

MàsterKrull, de Necronomicon's

Joc i/o sistemaDungeon World (Apocalypse World)

Ambientació: Fantasia medieval

Hora: a partir de les 10h (4 hores o més de duració)

Idioma: Castellà

Participants: de 3 a 6 persones, a partir de 16 anys

Altra informació: Partida d'iniciació. Les persones que juguen la partida rebran una figura cortesia de La Ultima Frontera.


Born 96

Barcelona, en algun moment de la dècada de 2020. El Sheriff de la ciutat està fora de cobertura i us ha relegat a vosaltres les tasques més rutinàries. Un assassinat una mica més truculent del normal per aquí, una desaparició estranya per allà, un garou que no sap baixar de l'arbre... Res què no sigueu capaços d'afrontar en les vostres dècades de no vida, veritat?


MàsterLlum, de Necronomicon's

Joc i/o sistemaVampiro: La Mascarada (5ed)

Ambientació: Fantasia urbana (Món de Tenebres)

HoraA partir de les 10'30h (entre 2 i 4 hores de duració)

Idioma: Depèn de les persones jugadores (material i/o continguts en castellà)

Participants: de 3 a 4 persones, a partir de 16 anys

Avisos de contingut sensible: Discriminació o agressions, Escenes explícites i/o gore, Llenguatge ofensiu, Tortura, segrest i/o desaparicions, Violència explícita i/o combat

Altra informació: Apta per a persones novelles


El albergue

Un antiguo edificio ha sido reciclado como albergue para mujeres en riesgo de exclusion. Algunas vienen, otras van... pero los extraños ruidos en la noche nunca desaparecen. Es lo que tienen los edificios viejos. ¿Verdad? Hmmm ¿Verdad?

Màster: Pedro, de Necronomicon's

Joc i/o sistema: Dread

Ambientació: Terror

Hora: a partir de les 16h (4 hores o més de duració)

Idioma: Castellà

Participants: 4 persones, a partir de 18 anys

Avisos de contingut sensible: Discriminació o agressions, Llenguatge ofensiu, Salut mental i/o malalties degeneratives, Suïcidi i/o autolesions, Tortura, segrest i/o desaparicions, Violència explícita i/o combat, Violència sexual


El pergamino

Un día antes de la coronación de Ozai, nuevo Señor del Fuego, un grupo de personas descubren un secreto el cual podría hacer estremecerse los cimientos de la Nación del Fuego. Para ello deben introducirse en secreto en la gran biblioteca de los Sabios del Fuego.

MàsterDavid Sequeira, de Necronomicon's

Joc i/o sistemaAvatar Legends

Ambientació: Fantasia oriental (món d'Avatar)

Hora: a partir de les 16'30h (entre 2 i 4 hores de duració)

Idioma: Castellà

Participants: 3 a 4 persones, a partir de 13 anys

Avisos de contingut sensible: Violència explícita i/o combat


Lo que esconde el bosque

Estáis ya a mitad del curso y qué mejor manera de celebrarlo que tomarse un descanso en la casita familiar de Yasu al pie de las montañas. Pero, ¿qué es eso que se escucha por las noches? Yasu dice que sucede desde hace poco, pero cuando le preguntáis más, no sabe qué contestar. ¿Conseguiréis desvelar qué esconde el bosque mientras mantenéis vuestros secretos a salvo?

MàsterLlum, de Necronomicon's

Joc i/o sistemaMahō Shōjo (sistema PbtA)

AmbientacióMagical girls, Fantasia urbana

HoraA partir de les 17h (entre 2 i 4 hores de duració)

Idioma: Depèn de les persones jugadores (material i/o continguts en castellà)

Participants: de 3 a 5 persones, a partir de 13 anys

Avisos de contingut sensible: Violència explícita i/o combat

Altra informació: Es requereix una mínima experiència en els jocs de rol


Polvo eres...

Recibís una macabra noticia: la tumba de un antiguo amigo ha sido profanada y su cuerpo, robado... Pero no es un caso aislado, algo horrible está sucediendo...

MàsterAlberto, de Necronomicon's

Joc i/o sistemaLa llamada de Cthulhu 7a

Ambientació: Pulp, Horror, anys 20

Hora: A partir de les 17h (entre 2 i 4 hores de duració)

Idioma: Depèn de les persones jugadores (material i/o continguts en castellà)

Participants: de 3 a 5 persones, a partir de 16 anys

Avisos de contingut sensible: Discriminació o agressions, Llenguatge ofensiu, Salut mental i/o malalties degeneratives, Suïcidi i/o autolesions, Tortura, segrest i/o desaparicions, Violència explícita i/o combat, Violència sexual


Informació important

Les inscripcions són al lloc i no cal reserva prèvia, però es recomana puntualitat.

La jornada depèn de la disponibilitat del centre, així com de l'organització de Necronomicon's per la qual cosa poden haver-hi canvis d'última hora.

Les persones menors de 16 anys han de venir obligatòriament una persona adulta responsable. L'organització no es fa responsable dels infants abandonats.

Us recordem que som una associació lúdica sense ànim de lucre les integrants de la qual realitzem les nostres activitats de manera voluntària. Gaudim d'activitats lúdiques alternatives com els jocs de rol i de taula i volem compartir les nostres aficions com a activitats socials i culturals que són, però en cap cas ens farem càrrec d'allò que no puga'm assumir. Això inclou la cura i l'entreteniment d'infants, doncs no som un espai d'esbarjo ni una escola-bressol.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada