9 d’octubre del 2016

Necrocon'16



Ja les tornem a tenir aquí les Necrocon una altra vegada. Seran els propers 21, 22 i 23 d'octubre a la nostra seu, Centre Cultural Sant Josep, ubicat a l'Av. Isabel la Catòlica, 32, a l'Hospitalet de Llobregat


Els horaris seran els següents:


Divendres 17:00 - 22:00 H
Dissabte 10:00 - 00:00 H
Diumenge 11:00 - 20:00 H




Hi haurà partides de rol de la Crida de Cthulhu, Cultos Innombrables, All Flesh Must Be Eaten, Hitos, Cat: a Little Game about a Little Heroes, Aquelarre, Dread, Castillo de Falkenstein, El Club de los Martes, Vampiro: La Mascarada, i moltes més. Comptant amb la col·laboració de Creacions Enigmàtiques a part dels masters del club.


Com es habitual la nostra ludoteca estarà a disposició de tothom que vulgui, ja sigui per provar algun joc de taula entre partida i partida o simplement perquè us ve de gust.

BattleTech



Com ja és tradició tindrem durant els 3 dies partides de Battletech, el divendres i el diumenge partides d'iniciació i el dissabte torneig.



Sociedad Pathfinder Barcelona




El dissabte la Sociedad Pathfinder Barcelona vindrà a fer diverses partides en dos torns, matí i tarda.



I per últim com sempre també tindrem algun que altre concurs d' "habilitats" on els més valents o insensats podràn demostrar les seves capacitats en alguna prova.


Patrocinadors


Freegame ens tornarà a patrocinar els premis en forma de xecs per bescanviar a la botiga a més d'haver-nos proporcionat material per fer demostracions i donar com a premi.


La Vila del Pingüí Viladecans ens ha donat diversos articles per poder-los sortejar entre els assistents.


L'editorial Nosolorol ens ha fet arribar alguns dels seus jocs perquè no ens faltin les partides de rol durant les jornades.


I MOMminiaturas ens ha enviat miniatures que sortejarem entre els assistents.

2 comentaris:

  1. como se puede participar en las jornadas?hay que apuntarse previamente?

    ResponElimina
  2. Salvo Pathfinder, las inscripciones se realizan justo antes de empezar, de manera presencial en la misma sede del club. Simplemente pásate durante las jornadas y apúntate a la partida que más te interese y se vaya a jugar en esos momentos. ;)

    ResponElimina