29 de gener del 2016

Torneig Vampire: The Eternal Struggle


Benvolgut ésser de les tenebres,


Si fa temps que no t'entregues a la batalla eterna pel poder del món dels mortals i els immortals. Si vols esdevenir el Príncep, Arquebisbe -o li diguis com li diguis- de L'Hospitalet. Només has de venir el dia 19 de març i t'enfrontaràs a la cúpula actual i les faccions que encara romanen.


La baralla ha de ser reglamentària (90 cartes per taules de 5) però pots tenir 12 cartes de biblioteca per anar modificant entre rondes.


Totes les cartes que facis servir les has de declarar per escrit el mateix dia del torneig (sigui via telemàtica o en paper). Per garantir la transparència del torneig, no s'admetran les llistes de cartes els dies anteriors (l'organització també vol jugar sense saber amb què s'enfrontarà).


Tens temps per inscriure't fins el dia 18 del mateix març al formulari, però quan abans ho facis, millor. Si tens cap dubte pots escriure'ns a clubnecronomicons@gmail.com.


EDICIÓ: Fins a nou avís, el torneig queda aplaçat. Us mantindre'm informats.

1 comentari:

  1. En quin moment es pot modificar el deck amb les 12 cartes de biblioteca opcional, per exemple, si en una ronda, al seure a la taula i abans de començar la partida, se que hi ha combat, en aquell moment hem puc modificar el deck?

    ResponElimina