5 de juny del 2019

Cloenda LudoTecla i Dia del Joc de Rol Gratuit

Arriba l'estiu i des de Necronomicon's comencem les nostres activitats frikis estiuenques!

Dia del Rol Gratuit amb Sociedad Pathfinder Barcelona


El proper dissabte 15 de juny celebrarem un any més el Dia del Joc de Rol Gratuit juntament amb la Sociedad Pathfinder Barcelona i l'Estiu Jove. S'endinsarem de nou al continent de Golarion per a viure noves aventures! Ja teniu a punt els daus?

Recordeu: dissabte 15 de juny, de 10h a 13'30h i de 16h a 20'30h, al Centre Cultural Sant Josep (av. Isabel la Catòlica, 32, Hospitalet de Llobregat)

Nota: per a participar, s'ha d'emplenar el formulari que trobareu a l'esdeveniment de Facebook.


Cloenda LudoTecla


ACTUALITZACIÓ: l'activitat es realitzarà a la Sala Taller de la Biblioteca, a la Secció infantil. La partida de rol queda anul·lada per falta de participants i per salut de la directora de joc.


També el 15 de juny, farem una última sessió de jocs de taula a la LudoTecla... al jardí!
Des de les 10'30h i fins el tancament de la biblioteca, hi serem als jardins del davant del Centre Cultural Tecla Sala. Tindrem una selecció de jocs de la pròpia ludoteca de la biblioteca coMinimi, Cerdos al galope, Carcassone, Dominion, Dixit, Las Montañas de la Locura, Smallworld...
més a més, per a aquesta última sessió us oferim una partida de rol ambientada en el món de Harry Potter.

Recordeu: dissabte 15 de juny, de 10'30h a 13'30h, als jardins de la Biblioteca Central Tecla Sala (av. Josep Tarradellas i Joan, 44, Hospitalet de Llobregat)

Nota: l'entrada a la LudoTecla és lliure, però cal inscripció prèvia per a la partida de rol.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada