30 de gener de 2023

Agenda 2023

Daus de Necronomicon's

Comencem aquest 2023 amb una agenda d'activitats força carregada. Tot i què encara ens falta confirmar la disponibilitat del Centre Cultural Sant Josep, el calendari és el següent:

  • Semillas de Necro: dissabte 4 de març, de 10h a 22h (per verificar espai). Jornada amb jocs de rol, ludoteca oberta, torneig de Battle Tech, demostració del joc Arkham Horror: El juego de cartas, i alguna altra sorpresa més.
  • Retrocon: dissabte 17 de juny, de 10h a 22h (per verificar espai). Jornada temàtica amb jocs de rol "antics" (editats abans de l'any 2001)
  • Cap de setmana temàtic Battle Tech: 8 i 9 de juliol. Torneig i demostracions del wargame Battle Tech.
  • Necrocon'2023: cap de setmana del 20, 21 i 22 d'octubre (per verificar espai). Les nostres tradicionals jornades amb jocs de rol, ludoteca oberta, torneig de Battle Tech, concursos, sortejos... I molt més!
A més a més, durant els mesos que no tenim jornada, us oferirem els Tastets lúdics de Necronomicon's, un divendres al mes en horari d'obertura del centre amb partides de rol i ludoteca oberta. En breu us deixarem el calendari de Tastets, però de moment anoteu-vos el divendres 17 de febrer per a fer-nos la visita.
I, si us agrada pintar miniatures, us avancem que estem preparant alguns tallers per a iniciar-se a aquesta afició.
Esperem tenir més informació en breu ;)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada